İyi Parti'de Mumcu Dönemi Başladı

İyi Parti’de Mumcu Dönemi Başladı

İyi Parti’de Mumcu Dönemi Başladı

İYİ Parti’de Belediye Başkan Adayı olan eski İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı görevini Birol Mumcu’ya devretti.

Gemlik’te kurulduğu günden bu yana, Adnan Bıyıklı yönetiminde çeşitli sorunlar ve yönetimden istifalara kadar uzanan süreç, Mumcu’nun ilçe başkanı olarak atanmasının ardından sona erdi. En son Adnan Bıyıklı’nın aday olmasından dolayı temsilciliklerde tabelalar indirilirken, Mumcu’nun önceki dönem yaşanan dağılmayı, tekrar toplayıp toplayamayacağı merak ediliyor.

Pek çok sorunla geçen dönem sonrasında görev alan Mumcu’nun devir teslim törenine,

Görev devir teslim törenine: Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Toktaş ve Abdullah Alagöz, İl Başkan Vekili Haluk Hısımcılar ve İl yönetim kurulu üyeleri ve Gemlikli üyeler katıldı. Mumcu burada yaptığı konuşmada, Gemlik’te Kayıkhane sitesinde büyüdüğünü ve Üniversiteye gidene kadar Gemlik’te yaşadıklarını ifade etti. Gemlik’ten hiç bağlarını koparmadıklarını da vurgulayan Mumcu, “Biz Gemlik’i hep sevdik, askerde bana Gemlikli diyorlardı. Gemlik’in ihtiyacı olduğunu kazanıp daha güçlü olmak için Gemlik’e geldik. Gemlik’i kazanmak istiyoruz ve Gemlik’i kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

(Son Güncelleme: 8 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir