Hamidiye Mahallesine Bir Çocuk Parkı Daha

Hamidiye Mahallesine Bir Çocuk Parkı Daha

Gemlik Belediyesi ilçe merkezinde ve çevre mahallelerde, çocuklar için yeni oyun ve park alanları kazandırmaya, var olan park alanlarında da iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Hamidiye Mahallesi Papatya Sokak’ta, Belediye Park ve Bahçelere Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni bir çocuk parkı oluşturuluyor. Çocuk oyun grupları ile fitness aletlerinin bulunacağı parkta gölgelik ve oturma alanlarının da yer alacağı bildirildi. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak çocukların hizmetine sunulacak.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, parkların çocukların özgürlük alanları olduğunu vurgulayarak, çağdaş ve modern kentlerin şehrin yaşam kalitesinin artmasıyla ortaya çıkacağını, parklar ve sosyal donatı alanlarının şehrin yaşam kalitesini yükseltecek en önemli unsurlar olduğunu ifade etti. Gemlik sınırları içerisinde bulunan bütün mahallelere uzak yakın demeden oyun grubu oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Yılmaz, “Hamidiye Mahallesi Papatya Sokak’ta bulunan belediyemize ait alanı, mahalle sakinlerimize ve çocuklarımıza park olarak kazandırmak adına çalışmalara başladık. Burada yeni bir park oluşturuyoruz. Parkımız kısa bir süre sonra tamamlanarak, hizmete sunulacak” dedi. Başkan Yılmaz, Çocukların daha güzel ve özgür bir şekilde güven içerisinde zaman geçirebileceği yeni parklar ve yeni oyun alanları oluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir