Gemlik’in Çehresine ‘Yeşil’ Dokunuşlar

Ak Parti’de ilk aday adayı Çevik Oldu

Ak Parti’de ilk aday adayı Çevik Oldu

Gemlik’te Ak Parti’den 31 Mart Yerel seçimleri için Belediye Başkanlığına ilk aday adayı Süleyman Çevik oldu. Beraberindekilerle Ak Parti ilçe binasına giden Süleyman Çevik ilçe başkanı Yaşar İslam ile bir süre görüştükten sonra hazırladığı dosyasını teslim etti.

Uzun süredir ilçe genelinde mahalle gezileri yapan yapacaklarını anlatan Çevik’e hayırlı olsun diyen Yaşar İslam, “partimizin üyesi, teşkilatımızın bir neferi olarak yapılan müracaat için bizleri sevindirmiştir” dedi.

Belediye Başkanlığına ilk aday adayı olan Süleyman Çevik’te başkan İslam ve teşkilat yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Süleyman Çevik,  23.04.1971 Gemlik doğumlu.  Şehit Cemal İlkokulu ve Gemlik Ortaokulunda ilköğretimini tamamladı.  Bursa Tophane Teknik Lisesi Makine Ressamlığı alanından mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Uluslarası İlişkiler ve Siyaset Bilimi okudu. Yüksek Lisansını, İstanbul Esenyurt Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon alanında   yapmakta. Tarım, hayvancılık ve hizmet sektörlerinde Gemlik’ e 25 yıldır hizmet etmekte. BAYBİR üyesidir.  Bal üretimi ve ticaretiyle ilgilenmekte ve alanında ulusal anlamda sektörü yönlendiren projeler üzerinde çalışmakta.  AK Parti Gemlik teşkilatı üyesi  ve parti çalışmalarında aktif rol aldı. Çevik evli ve dört çocuk babası.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir