AD Tarımdan Belgelerle Açıklama

AD Tarımdan Belgelerle Açıklama

İznik yolu üzerinde bulunan Ad Tarım firması, deşarj izni ve arıtması olduğunu belgeleriyle bildirdi.

Gemlik’e ulaşan Karsak Deresindeki atıkların önemli miktara ulaştığını ve çevreyi olumsuz etkilemeye devam ettiğini de ifade eden firma, arıtma ve deşarj izni olan tek firma olduğunu da beyan etti.

Marzim ve Orzim’in atıklarının Gemlik’in Karsak Deresine dökülmesi ile alakalı bugüne kadar iki işletmenin yönetiminden de herhangi bir açıklama gelmezken, firma izinleri ve faturalarıyla açıklama yapabildi. Sadece bir firmada, bu kadar izin, arıtma ve yeterli donanım bulunurken, Marzim, Orzim ve çevrede bulunan diğer firmaların arıtma ile alakalı hiç bir açıklama yapmaları, belgelerini ulaştırmamaları ve cevap vermemeleri, bu işletmelere özellikle mi göz yumulduğu sorusunu akıllara getirdi.

Orhangazi Belediyesinin arıtması olmadığını bahane göstererek atıklarını doğrudan Karsak Deresine salan firmaların, sadece bir tarım firması kadar arıtma yapmamaları, izin almamaları da, akıllarda çok sayıda soru işaretini getirdi. Zeytinin merkezi olduğunu belirten Marzim ve Orzim gibi içinde çok sayıda büyük firmanın yer aldığı toptancılar sitesi, firmanın aldığı kadar izin almayarak, arıtma yapmayarak, çevreyi neden kirletmeye devam ediyor?

(Son Güncelleme: 6 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir