Hakemler Kurulundan Kulüpler Birliğine Eğitim

Hakemler Kurulundan Kulüpler Birliğine Eğitim

Bursa İl Hakem Kurulu ve Hakemler Derneği’nden, Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliğine değişen kurallar, uyulması gereken öncelikler ve müsabaka düzenlemeleri ile alakalı bilgilendirme yapıldı.

İl Hakem Kurulu Başkanı İsa Yücel, Başkan Yardımcısı Çetin Demirhan ve Hakemler Derneği Başkanvekili Murat Albay’ın katıldığı toplantı Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. Kulüpler Birliği Başkanvekili Kazım Bulut ve kulüp yöneticilerinin katıldığı toplantıda, doğru bilinen aslında kural kitabında aksi olan kurallar hakkında bilgiler verildi.

Yenilirken Hep Hakem Yüzündendir

Programda sunumu Başkanvekili Çetin Demirhan yaptı. Demirhan, ”Yeni kuralları ve olağan kuralları nedense, yöneticilerimiz bile bilmiyor. Yenilince genelde sorumlusu hakem oluyor. Yendiklerinde kendileri kazanıyorlar. Özellikle amatör kümede, bu biraz daha fazla oluyor. Bizler, İl hakem Kurulu olarak meşakkatli ve yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi.

Bilgilendirmesinde sunum eşliğinde devam eden Demirhan, doğru bilinen pek çok yanlışı da dile getirdi.

(Son Güncelleme: 5 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir