Saadet Partisi’ne Ziyaretler Devam Ediyor

Saadet Partisi’ne Ziyaretler Devam Ediyor

Saadet Partisi’ne Ziyaretler Devam Ediyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gerek partinin yapmış olduğu gerek partiye yapılan etkili fert ziyaretlerinin bu seferki konuğu Gemlik Eski Belediye Başkanlarından Hakkı Çakır oldu.

Eski belediye başkanı Hakkı Çakır, öncelikle Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının kendisini hatırlamalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Gemport’un temelinin belediye başkanlığı döneminde atıldığını anlatan Çakır sohbetin devamında şunları söyledi. ‘Belediye Başkanı olduğum dönemde Gemport’tan hisse alımını sağlamanın yanı sıra bizden sonraki dönemde belediye başkanı olacak kişinin ve bir meclis üyesinin Gemport’un yönetiminde söz sahibi olmasını sağladık. Benden sonra göreve gelen tüm belediye başkanlarını sermaye artırımlarına kayıtsız kalmamaları konusunda uyarmama rağmen bugün gelinen noktada Gemport’taki hisselerimizin düştüğünü ve bu nedenle değerinin çok altında satıldığına şahit olduk. Bu durumu Gemlik ve Gemlik halkı için büyük kayıp olarak görüyorum.’ şeklinde konuştu.

Eski başkan Hakkı Çakır’ın ardından konuşan ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise görüşlerini şu sözlerle dile getirdi. ‘Belediye Başkanlığı halka hizmettir ve halka yapılan hizmetin Hakk’a yapılan hizmet olduğunun bilincine varılmalıdır. Milli Görüş belediyeleri göreve geldiklerinde halkın parasını korumak ve hakkını savunmak adına ne gerekiyorsa yapmıştır. Yolsuzluk ve yoksulluğun önüne geçmek adına her belediye binasının kapısına ‘Rüşvet alanda verende melundur’ yazısını Milli Görüş’ün belediye başkanları asmıştır. Üzülerek belirtmek isterim ki bugün geldiğimiz noktada bu anlayış ‘Rüşvet alanda verende memnundur’a dönüşmüştür. Halkın parasını saçıp savuranların hem bu dünyada hem de ahirette iki yakası bir araya gelmeyecektir. Er ya da geç yaptıklarının hesabını vereceklerdir.’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ek alanı

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir