Başkan Yılmaz’dan Enflasyonla Mücadeleye Destek Veren Esnafa Teşekkür

Başkan Yılmaz’dan Enflasyonla Mücadeleye Destek Veren Esnafa Teşekkür

Başkan Yılmaz’dan Enflasyonla Mücadeleye Destek Veren Esnafa Teşekkür

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” kapsamında yüzde 10 indirim yapan esnafları ziyaret ederek teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’nın da eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde, enflasyonla mücadeleye destek vererek ekonomiye sahip çıkan esnafın takdir edilmesi gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, “Bizim insanımızın fedakâr ve gönül dostudur. Ancak taviz vermediği tek şey vatanıdır. 15 Temmuz’da demokrasimize ve milli iradeye saldırı da tek yumruk olan milletimiz, bugün de ekonomi ile birlik ve beraberliğimize saldırı da bulunanlara izin vermeyecektir. Bu saldırıyı her kesim, her sektör ve her vatandaş yine tek ses, tek vatan ve tek millet olarak gereği yapmaktadır” dedi.

“Esnafımız Devletimizin, bizde her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Enflasyonla topyekûn mücadelede biz de varız” diyen tüm esnaflarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Her gün farklı mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Yılmaz, Gemlik Belediyesinin esnaf dostu belediye olduğunu yatırım ve hizmetleri ile de bunu her zaman kanıtladığını sözlerine ekledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir