Talep ve önerileriniz için “başkan aranızda”

Talep ve önerileriniz için “başkan aranızda”

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Talep ve Önerileriniz için Başkan Aranızda” projesi ile Çarşı Meydanında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Daire müdürlerinin de hazır bulunduğu proje kapsamında ilçe halkının sorunları ivedilikle çözüme kavuşturuluyor. Son derece sıcak ve samimi ortamda, çay, kahve, şeker ve kolonya eşliğinde gerçekleşen buluşmalarda, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Daire Müdürleri ile bir araya gelme fırsatı yaşayan vatandaşlar, yazılı ve sözlü olarak sorunlarını iletebiliyor.

“Vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye, “Halkın derdine derman olamayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Bu sebeple attığımız çalışıyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz her adımda halkımızın faydasına olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz ”dedi.   Şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Gemlik’i çok daha güzel günlerin beklediğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Milletimize hizmetten başka bir şey amaçlamıyoruz. Tek derdimiz insanımıza en iyi hizmeti sunmak” dedi.

İmar’dan zabıta işlerine, alt yapıdan ruhsat sorunlarına, temizlik işlerinden sokak ve mahallelerin eksikliklerine kadar birçok konuda gelen önerileri dinleyen ve daire müdürlerine ileterek aynı gün içinde çözüm üreten Başkan Yılmaz, vatandaşlardan da takdir topluyor.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir