Gemlik’te Şadırvanlar Pırıl Pırıl

Gemlik’te Şadırvanlar Pırıl Pırıl

Gemlik Belediyesi vatandaşların daha hijyenik ortamlarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belirli periyodik aralıklarla 35 mahallede bulunan ibadethanelerde hijyen çalışması gerçekleştiren ekipler, ibadethanelerin avlusunda bulunan şadırvanların ve bahçelerin de bakım ve temizliğini gerçekleştiriyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı mobil ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Asım Kocabıyık Camii ile Hacı İzzet Camii’nin şadırvanı ve çevresi özel malzemeler kullanılarak temizlendi. Ekipler son sistem teknoloji ile donatılan ibadethane ve şadırvan temizleme aracı ile şadırvandaki muslukların, abdest alma yerlerinin, oturakların ve saçakların bakımını yaparak hijyen şartlarına uygun hale getirdi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatlarıyla ibadethanelerin avlusunda bulunan şadırvan ve bahçelerin temizlik çalışmalarına hız verdiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, ihtiyaçlar doğrultusunda diğer bölgelerde de çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir