Bil’de Dillere Destan Kutlama

Bil’de Dillere Destan Kutlama

Bil Koleji Orhangazi Kampüsü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yılında muhteşem bir programa imza attı.

Bil Ortaokulu öğrencilerinin görev aldığı, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Kampüs Müdürü Gökhan Yükseler ve Eğitim Koordinatörü Cihad Keskin’in konuşmalarıyla başladı. Bil Koleji velilerinin aktif şekilde katılım sağladığı programda Bil Koleji öğrencileri de salondaki yerlerini aldı.

Marşlar, şarkılar, şiirler, danslar ve jimnastik gösterileriyle büyüleyen program, sahne süslemeleriyle de dikkat çekmeyi başardı. Büyük beğeni toplayan gösteri sonrası katılım gösteren veliler, “Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olan çocuklarımızla birlikte böyle harika bir gösterinin altına imza atan Bil Koleji ailesine çok teşekkür ediyoruz. Yarınlara umutla bakmamızı sağlayan, geleceğimizin ümidi olan gençlerimiz, çocuklarımız Cumhuriyet’in ne anlamlara geldiğini bize bir defa daha çok güzel bir şekilde hissettirdiler.” şeklinde konuştular.

Bil Koleji Orhangazi Kampüsü müdürü Gökhan Yükseler, “Bil Koleji’nin yenilenen vizyonu, hedeflediği yarınlar ve kazandıracağı başarılar hiçbir şeyle sınırlı değil. Çocuklarımıza doğru bir eğitim verdiğimiz takdirde onların başaramayacağı hiçbir şey yok.” ifadelerini kullanırken Onuncu Yıl Marşı’yla noktalanan program dakikalarca ayakta alkışlandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir