Gemlik Ülkü ocaklarından İstiklal Marşımız ve Andımız Programı...

Gemlik Ülkü ocaklarından İstiklal Marşımız ve Andımız Programı…

Gemlik Ülkü ocaklarından İstiklal Marşımız ve Andımız Programı…

Ülkü Ocaklarından Andımız Protestosu

Gemlik Ülkü Ocakları, Danıştay 8. Dairesinin andımızın kaldırılmasını iptal etmesi üzerine tavırlarını açıkça ortaya koydu. Gemlik Üniversitesi Yerleşke girişinde toplanan Ocaklı Gençler, andımızın okunması ve buna karşı çıkılmaması yönünde açıklama yaptılar.

Gemlik Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Mehmet Bozkurt tarafından okunan açıklama şu şekilde;“Büyük Türk Milleti; Bilindiği üzere, Danıştay 8. Dairesinin vermiş olduğu karara göre andımızın tekrar okutulması gündeme gelmiştir. Biz ömrünü Türk milletine adayan Ülkü Ocakları olarak ivedikle bu kararın okullarda uygulanmasını beklemekteyiz. Türk düşmanları aziz milletimize tarih boyu ihanet eden yerli ve yabancı şer odakları ve işbirlikçiler alınan bu karardan rahatsız olmuşlardır. Liderimizin ve Genel Başkanımızın da dediği gibi; Andımıza fetö zihniyeti ve memleket düşmanları karşı çıkmaktadır”

“Andımızdan rahatsız olan kişiliklerin karakter tahlili yapılmalıdır. Türklükten neden bu kadar korkmakta ve rahatsız olunmaktadır? Türk’üm demek suç mu, günah mıdır? Milliyetçi ve ülkücü hareket gençleri Türklüğüyle gurur duymakta ve ısrarla andımıza sahip çıkmaktadırlar. 2023 lider ülke Türkiye vizyonuna, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak ve ilkelerinin izinden giderek ulaşılabilir. Ülkü Ocakları olarak bu kararın uygulanmasının takipçisi olacağımıza Türk milleti önünde bir kez daha söz veriyoruz. Ne mutlu Türküm diyene!”

Açıklamanın ardından Ülkü Ocakları hep birlikte andımızı okudu.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir