Saadet Partisi Ziyaretlere Başladı

Saadet Partisi Ziyaretlere Başladı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları yaklaşan yerel seçimler öncesinde etkili fert ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerin ilk durağı ilçemizin tanınmış simalarından olan Güzel Nakliyat’ın sahibi Faruk Güzel oldu.

Ekonominin lokomotif sektörlerinden birisi olan nakliye sektörü hakkında bilgi veren Faruk Güzel şunları söyledi. ‘Uzun yıllardan beri nakliye sektörünün içindeyiz ve babamızdan aldığımız bayrağı taşımaya devam ediyoruz. Sektör, ekonomik anlamda zorda. Araç fiyatlarının yanı sıra işçi giderleri ve taşıma maliyetlerini dikkate aldığımızda günümüzü zor kurtarıyoruz. Her gelen gün bir önceki günü aratır hale geldi. Bu gidişatın bu şekilde sürmesi mümkün değil.’ diye konuşan Güzel’in ardından Ahmet Vakkas Yıldız ise şöyle konuştu.

‘Benzin ve mazot fiyatlarının bu kadar artmasının en büyük nedeni, iktidarın ekonomideki başarısızlıklarını halka mal etmesidir. İktidar, en kolay yoldan nasıl para toplarım düşüncesindedir. Akaryakıt kullanımı da kaçınılmaz olduğundan dolayı akaryakıt fiyatları yüksek vergilerden dolayı yükselmektedir. Dünya ülkelerini dikkate aldığımızda, kısıtlı olan imkanlarla bile ülkelerini ayakta tutmayı becerebilmektedir. Oysaki, sayısız kaynak ve nimete sahip olan ülkemiz borç batağında çırpınmakta ve giderek daha da borçlanmaktadır. Bilinmelidir ki, bunun da en büyük nedeni üretimden uzaklaşan ve sadece günü kurtaran bir anlayışa sahip bir iktidar tarafından yönetiliyor olmamızdır.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 24 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir