Vefaspor Rakibini Dağıttı 5-0

Vefaspor Rakibini Dağıttı 5-0

 

Bursa 1. Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Gemlik ekibi Vefaspor, Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda karşılaştığı rakibi Cihanspor’u 5-0 yenerek grupta avantaj sağladı.

Kurada en zorlu grup olarak görülen, Bağlarbaşı, Vefaspor ve İnegöl Doğanspor’un yarışması beklenen grupta, ilk maçında şampiyonluk yolundaki rakibi Doğanspor’u deplasmanda yenen Gemlik ekibi, ikinci maçında da geçtiğimiz hafta kazanan Cihanspor ile Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda karşı karşıya geldi.

MÜSABAKAYI PROTOKOL DE TAKİP ETTİ

Müsabakayı Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Kulüpler Birliği Başkanvekili Kazım Bulut, Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın, Vefaspor yönetimi ve çok sayıda taraftar tribünde yerlerini aldı.

HAKEME RAĞMEN İLK YARI 3-0

Müsabakanın başından itibaren baskılı bir oyun sergileyen Gemlik Vefaspor, kornerden bulduğu golle öne geçti. yan hakemin bariz pozisyonlarda ofsayt kaldırması seyircilerden uzun süre tepki alırken, Vefaspor devre bitmeden skoru 3-0’a getirdi. Maç içinde penaltı da kaçıran Vefapor, müsabakayı 5-0 kazandı. Müsabakada 2 gol Sezer’in ayağından gelirken, Metin, Ali ve İsmail de 1’er golle takımına katkı sağladılaR.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir