Gemlik Girişi İçin Teknik İnceleme Yapılacak

Gemlik Girişi İçin Teknik İnceleme Yapılacak

Gemlik’in girişi ile Çukurbahçe bölgesinde yapılan değerlendirmeler sonrasında Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak yerinde incelemeler yaptı.

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, Muhtarlar ve bölge sakinlerinin de katıldığı inceleme çalışmasında, sorun doğrudan yerinde görülürken, Terminal girişindeki yoğunluk ve düzensizlik de incelendi.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Süreci önemli aşamaya getirdik. Bundan sonra teknik elemanların ve uzmanların incelemeleri olacak. Hem trafik yoğunluğu, hem bekleme olacaksa bu cepler düşünülerek yapılacak olan hazırlıklar ve incelemeler sonrasında karar verilecek.

Bizler sadece sorunu yerinde görmek adına bölgeye geldik. Teknik elamanların görüş ve önerileriyle yapılacak olan çalışmanın sonucunda, bizler de girişimlere başlayacağız. Gemlik gibi önemli bir ilçenin, giriş ve ulaşımının düzenli olması, ilçe adına hem ekonomik kazanç olacak, hem de sosyal hayatı doğrudan etkileyecektir” dedi.

(Son Güncelleme: 22 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir