Gemlik ‘Den Müthiş Geri Dönüş

Gemlik ‘Den Müthiş Geri Dönüş

Gemlik ilçe Spor Salonunda  oynan 4. Hafta  Türkiye Voleybol 2.lig maçında Bursa ekibi 2:0 dan maçı 3:2 kazanmasını bildi.
Gemlik Basketbol Kulübü Voleybol takımı 4.Hafta konuk ettiği Denizli Acıpayam spora ilk sette 20:25 yenilerek ,maça 1:0 yenik başladı.
2.sette daha istekli olan Gemlik ekibi teknik molaya kadar iyi oynaması’na rağmen seti 19:25 kaybetti. Acıpayam spor aldığı set ile durumu 2:0 getirdi.
Müsabakanın 3.setinde tribünlerin desteği ile ilk teknik molayı seti 25:22 kazanarak maçı 2:1 getirdi. 4.sette çok daha etkili oyun sergileyen Gemlik seti 25:18 alarak maçı 2:2 getirdi.
Taybrek setinde Tribünleri arkasına alan Gemlik Voleybol takımı seti 11:11 getirerek son dakikalarda aldığı sayılar ile seti 15:11 getirerek müsabakayı 3:2 kazanmasını bildi.

Gemlik Basket Kulübü Başkanı Berkay Bulut  bugün çok güzel bir müsabaka oldu. Özellikle tribünlerin oyunun seyrini değiştirmesi en büyük etken oldu.Ak parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti Gemlik ilçe Başkanı Yaşar İslam ,Gemlik ilçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Duran ,Gemlik Jandarma komutanı Barış Bozkurt ,Gemlik ilçe Spor Müdürü Sabri Karaman , Gemlik Kent konseyi Başkanı Mukaddes Serimin ve tribünleri dolduran Gemlik’li spor severlerin takıma olan destekleri sayesinde güzel bir galibiyet elde ettik. Ayrıca Voleybol şube başkanımız Necdet Yılmaz , Menajerimiz Yahya Gümüş ve sahada emek veren hocalarıma, Sporcularımı canı gönülden kutlarım.

Gemlik Basketbol Kulübü  Menajeri Yahya Gümüş
Bugün iyi bir karşılaşma izledik her anı heyacan doluydu. Özellik Takım Menajerimiz Tanju Güçlü ve Hocam Osman Babagirayın oyuna yerinde müdahale etmesi oyunu çevirdi. Takımımız 5.Hafta karşılaşmasında Muğla Menteşe bld ile mücadele edecek . Deplasmana gidecek takımımıza destek bekliyoruz.. ifadelerini kullandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir