Akliselimler Tanışma Toplantısında Buluştu

Akliselimler Tanışma Toplantısında Buluştu

AK Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2018-2019 eğitim öğretim yılı lise teşkilatları tanışma toplantısı AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İSLAM, Gemlik Belediye Başkanı Refik YILMAZ, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran ERSÖZ, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İhsan DOĞAN, anakademe kadın kolları ve gençlik kolları yönetimlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yeni seçmen birimi başkanı Musa SAĞIR’ın söz aldığı toplantıda;

‘’ Türkiye Cumhuriyeti 1.Devlet Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın talimatları ile kurulan AKliselim teşkilatları tüm Türkiye’de olduğu gibi bugün ilçemizde bulunan tüm liselerde teşkilatlanmasını kurmuştur. Siyasi faaliyetlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de önem veren teşkilatımız milli ve manevi değerlerine bezenmiş bir gençlik hedefi ile yol kat etmektedir. Gemlik’te inşaAllah ulaşılmadık hiç bir genç kalmaması adına teşkilatımız ve gençlik kollarımız çalışmalarını sürdürmektedir. Şuanda bütün liselerimizde temsilcilerimiz belirlenmiş olup yönetimleri oluşturulmuştur. Siz büyüklerimizin desteği biz gençlerin gayreti ile Gemlik’te ulaşılmadık genç bırakmayacak ve gençliğin gücüyle partimizin daha da büyümesine ve büyük AK Parti ile Türkiye’nin büyümesine katkı sağlayacağız. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan değerli büyüklerimize ve AKLiselim kardeşlerime teşekkürlerimi bir borç bilirim.’’ dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İhsan DOĞAN’ da;

‘’Türkiye Cumhuriyeti 1.Devlet Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN biz gençlere ne kadar önem verdiğini apaçık görüyoruz. 2023,2053,2071 hedeflerini biz gençler için koyduğunu unutmamakla birlikte bizlere daha geniş kapsamlı bir yaşam alanı oluşturmak için ne kadar çaba sarf ettiğini görmemek mümkün değil. Bizlerede ne kadar görev düştüğünün farkında ve bilincinde olmalıyız. Bu zamana kadar hiçbir devlet başkanının bu denle gençlere ağırlık vermediğini de belirtmek isterim. Birlik beraberlik içerisinde sizlerinde gayretiyle bütün zorlukların üstesinde geleceğimize yürekten inanıyorum. Bugün bizleir burada buluşturan yeni seçmen birimi başkanlığımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.’’ dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik YILMAZ ve AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İSLAM’ da;

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin birlik ve beraberlik içinde, siyasetteki aktif rol almalarının ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu ve ülkemizin hedeflerine ulaşma noktasında üstlerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceklerine canı gönülden inandıklarını vurguladılar.

Konuşmalar sonrası çiğ köfte ayran ikramı ile biten buluşmada hep birlikte ilahiler okunarak son buldu.

(Son Güncelleme: 22 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir