Ruhun Şad Olsun Aliya…

Ruhun Şad Olsun Aliya…

 

Bosna Devlet Başkanı Aliya İzzet Begoviç’in ölüm yıldönümü münasebetiyle iligili olarak konuşan Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız şunları söyledi.

“Avrupa’nın ortasında Müslüman bir devleti içine sindiremeyen haçlı zihniyeti, Sırp’ların da desteğiyle büyük bir katliama ve unutulmayacak acılara sebep oldu. Bu acıların yaşandığı bir dönemde tüm dünya üç maymunu oynarken yaşananlara seyirci kalmayan tek ülke Türkiye tek lider Necmettin Erbakan oldu. Aliya İzzet Begoviç, Erbakan hocamızın desteği ve yardımlarıyla ülkesinde silah fabrikası kurarak başlattığı kurtuluş mücadelesini bu sayede neticelendirdi. Erbakan Hoca’mızın vermiş olduğu bu destek aslında kardeşliğin, birlik ve beraberliğin daha doğrusu İslam Birliği’nin ne kadar önemli olduğunu kanıtlıyordu. Geçmişte yaşadığımız acılarımızı gelecekte yaşamayacağımızın garantisi olmadığı için Saadet Partisi olarak İslam Birliği’nden yanayız. Bu bizim idealimizdir ve ideale sadece Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi sahiptir. Yüce milletimizin bunu bilmesi bu bilinçle hareket etmesi en büyük temennimizdir. Bu vesile ile, adını tarihe altın harflerle yazdıran ölümünün üzerinden yıllar geçse bile unutulması mümkün olmayan liderlerden birisi olan Aliya İzzet Begoviç’i ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz.”

‘Unutmayın ki,sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes er veya geç önce millitin ve nihayet Allah’ın önünde hesap verecektir.’ Aliya İzzet Begoviç

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir