Başkan Yılmaz, Dünya 3.Sünü Ağırladı

Başkan Yılmaz, Dünya 3.Sünü Ağırladı

Başkan Yılmaz, Dünya 3.Sünü Ağırladı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 27-30 Eylül tarihlerinde Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen Veteranlar Dünya Güreş şampiyonasında 62 kiloda üçüncüsü olan Feyzullah Zengin’i makamında ağırladı.

Başkan Yılmaz, Milli Güreşçi Feyzullah Zengin’in başarısı ile büyük gurur duyduklarını ifade ederek, bundan sonraki çalışmalarında da belediye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi. Feyzullah Zengin’in Dünya Şampiyonasında elde ettiği başarının ülke ve ilçe adına son derece gurur verici olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, “Bu başarı bir kez daha ilçemizden ne kadar başarılı sporcuların yetiştiğini ve ilçemizin spora verdiği değeri göstermiş oldu” dedi.

Spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür eden Milli Güreşçi Feyzullah Zengin de,  “Bundan sonra ki hedefim gelecek sene yapılacak güreş şampiyonasına daha iyi hazırlanarak birinci olup, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmaktır” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Sabri Kahraman’ın da hazır bulunduğu ziyarette Milli Güreşçi Feyzullah Zengin’e çeşitli hediyeler veren Başkan Yılmaz, Uluslararası arenada göstermiş olduğu başarılarının devamını diledi.

Günün anısına çekilen fotoğraflarla birlikte ziyaret sona erdi.

 

 

(Son Güncelleme: 18 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir