Saadet Partisi Esnafa Para Dağıttı

Saadet Partisi Esnafa Para Dağıttı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Gemlik esnafına ‘Siftah Parası’ dağıttı. İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte Gemlik esnafının dertlerini dinledi. Başkan Yıldız esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak şunları söyledi.

“İlçe esnafımıza yapmış olduğumuz bu ziyaretler neticesinde gördük ki, halleri hiç de iyi değil. Ekonomik krizin derinleştiği bu günlerde krizden en çok etkilenen kesimlerin başında gelen esnaf kardeşlerimizin içerisinde siftah yapmadan dükkan kapatanlar var. Mevcut iktidarın yaptığı ve yapmadığı icraatların yanı sıra faize dayalı ekonomi modeli ülkeyi bu hale getirmiştir. Esnafımızın bu günkü sıkıntılarını gidermek ve yarınlara umutla bakmalarını sağlamak ancak ve ancak Saadet Partisi’nin icraatlarıyla olur; çünkü faizli sisteme karşı olan tek parti Saadet Partisi’dir. Milli Görüş gömleğini çıkardığını ve faizi dünya gerçeği gördüğünü açıkça dile getiren mevcut iktidar yaptığı icraatlarıyla sınıfta kalmıştır ve bundan sonra da yapabileceği bir icraatı yoktur. Bu iktidar başımızda kaldığı müddetçe hem esnafımızın hem de milletimizin dertleri katlanarak büyüyecektir.”

 

(Son Güncelleme: 16 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir