Çok Amaçlı Salon Tamamlanıyor

Çok Amaçlı Salon Tamamlanıyor

Gemlik Belediyesi’nin, mevcut fiziki şartların yetersizliği nedeniyle revize çalışmalarını başlattığı Sosyal Yaşam Merkezi Çok Amaçlı Salon inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Revize çalışmaları kapsamında, koltuklardan ışıklandırma ve ses sistemlerine kadar baştan aşağıya yenilenecek çok amaçlı salon, açık ve kahve renk tonlarındaki ahşap dokusu ile modern bir görünüme kavuşturuluyor.  Selçuklu mimari eserlerinde görülen geometrik motiflerinde kullanıldığı duvarlara, sarı spot aydınlatmalarla canlılık kazandırılıyor. 600 kişi kapasiteli çok amaçlı salon, kongre, konferans, seminer, panel ve benzeri birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Sosyal Yaşam Merkezi Konferans Salonunun kongre, seminer, panel, konferans ve benzeri gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirterek, “Mevcut salonumuz fiziki şartları itibari ile yetersiz kalıyor, tam anlamıyla da hizmet veremiyordu. Ekibimizle birlikte proje geliştirerek kısa süre önce bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başlattık. Yılsonuna kadar hizmete açmayı planladığımız çok amaçlı salonumuzu, günümüz koşularına göre yeniden düzenlenerek halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir