Işık Adliye İnşaatını İnceledi

Işık Adliye İnşaatını İnceledi

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Hisartepe Mevkiinde inşaatı devam eden Adliye Binasında incelemeler yaptı. Kaba inşaatı nerede ise tamamlanan Adliye binası ziyaretinde, milletvekiline Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger de eşlik etti.

İnşaatta çalışan işçiler ve firma sorumluları ile de görüşme yapan Milletvekili Zafer Işık, Başsavcı Ali Ülger’den de, adliye projesi ve aşamaları ile alakalı bilgi aldı.

Konu ile alakalı açıklama yapan Işık; ”İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere, kış sonu inşaatın bitmesini planlıyoruz. Gerek Başsavcılığımız, gerekse Adalet Bakanlığı binanın bitmesi için önemli gayret gösteriyor. Bizler de bölge milletvekilleri olarak incelemeler yapıyoruz. Bu konu ile alakalı bilgileri adalet bakanlığımızla paylaşacağız. İşin hızlanması adına da girişimlerde bulunacağız. Adalet Bakanlığımıza ve yüklenici firmaya teşekkür ederim” dedi.

İç çalışmaları ve ince işçiliği dışında nerede ise tamamlanan Gemlik Adliye binası, Hisartepe Mevkiinde Gemlik’e hakim bir konumda konuşlandırılıyor. Çevresinde hem güvenlik, hem de kullanım açısında önemli avantajları olan binanın bahar aylarında tamamlanması düşünülüyor.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir