Gemlik’te Cadde ve Sokaklar Genişletiliyor

Gemlik’te Cadde ve Sokaklar Genişletiliyor

Gemlik Belediyesi yeni yol açma, genişletme, asfaltlama ve taş duvar çalışmalarını ilçenin her köşesinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında vatandaşların evlerine rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlamak adına başta yüksek eğimli cadde ve sokaklar olmak üzere ağır kış şartlarının yaşandığı mahallelerdeki bozulan yolları onararak halkın hizmetine sunuyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Orhaniye Mahallesi 434. Sokak üzerinde yol genişletme ve taş duvar örme çalışmaları yapılıyor. Orhaniye Mahallesi Kayıkhane Mevkii ile Cumhuriyet Mahallesi Kumla Caddesini birbirine bağlayan yolun dar olan bölümleri genişletilirken, ihtiyaç olan bölgelerde de taş duvar çalışması yapılarak yol daha güvenli hale getiriliyor. Eğiminde düşürüldüğü yollar, dolgu çalışmasının ardından sıcak asfaltla kaplanacak.

Yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in her bölgesinde yeni yollar açma, dar yolları genişletme ve asfaltlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek “Gemlik’imizi güzelleştirmeye, geliştirmeye, halkımızın her alanda hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Bu bölgedeki çalışmalarımızın da tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımız için daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi. Yatırım ve atılım yılında hizmet yağmurunun devam edeceğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Gemlik Belediyesi mesai mefhumu gözetmeksizin, yağmur çamur demeden, hizmet girmeyen sokak, yatırım almayan tek bir mahalle bırakmıyor” diye konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir