Yıldız; En Büyük Fırsatçı İktidarın Kendisidir

Yıldız; En Büyük Fırsatçı İktidarın Kendisidir

 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, son günlerde halkı ve esnafı sıkıntıya sokan zamlar ve ekonomik kriz ile alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“Her hafta feryat ediyoruz, ‘ekonomimiz alev alıyor, kriz her geçen gün daha da derinleşiyor’ diye. Fakat krizle mücadele etmesi gerekenler hala krizi değil algıyı yönetmenin peşindeler. Bu yüzden on dakika içinde on defa çelişkiye düşüyorlar. Örneğin Sayın Cumhurbaşkanı aynı konuşmada önce; “İş adamlarımız bu krizi fırsata çevirecek” derken on dakika geçmeden; ekonominin kriz içinde olmadığını söylüyor. Ertesi gün çıkıyor krizin faturasını 70 yıl önceki bir fotoğrafa kesiyor. Ekonomik krizle böyle başa çıkamazsınız. Siz elektriğe üç ayda % 54 zam yapacaksanız; una, gaza, mazota, benzine yağa zam yapacaksınız; üretim maliyetlerini üç ayda üç katına çıkaracaksınız; Sonra çıkıp fırıncıyı, pazarcıyı, marketçiyi fırsatçılıkla suçlayacaksınız.” Şeklinde konuşan başkan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.

“Gerek tarımda gerekse hayvancılıkta kendi kendine yeten bir ülke olmaktan çıkıp ithal ürünlerle açığı kapatmaya çalışmakla krizi bitirmek mümkün değildir. Halkımız ucuz ekmek ve ucuz et almak için kuyruklara giriyorsa sorunun halkta değil iktidarda olduğunu kabul etmek gerekir. Sonuç itibariyle, krizi yaratan esnaf değil iktidardır ve bu ülkedeki en büyük fırsatçı bu iktidarın bizzat kendisidir.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir