Bursa Otobüsleri Dolduğu Gibi Kalkacak

Bursa Otobüsleri Dolduğu Gibi Kalkacak

Bursa Otobüsleri Dolduğu Gibi Kalkacak

Uzun zamandır vatandaş tarafından eleştirilen Gemlik – Bursa Otobüs seferlerinde yeni düzenlemeye gidildi. Özellikle yoğunluk, işe ve okula gidiş saatlerini kapsayan seferler, bu saatler arasında önemli kolaylık sağlayacak.

Yoğunluk Olan Saatlerde Ek Sefer

Yapılan görüşmeler sonrasında otobüslerin normal periyotları yoğunluk dışında devam edecek. Bununla beraber özellikle sabah saatlerinde öne çıkan sorun da göz önüne alınarak, otobüslerin dolması durumunda, otobüs hareket edecek. Ardından gelen otobüs de, normal saatinde kalkış yapacak. Ek seferler ile yapılacak olan uygulama ile alakalı Gemlik Otobüsçüler Kooperatifi tarafından düzenleme ile alakalı şoförlere de bilgilendirme yapılırken, düzenlemenin hayata geçtiği belirtildi.

Ek sefer koyulan saatler şu şekilde,

Sabah Gemlik’ten 07:00 ile 08:00 arası; 7 dakikada bir araç, 08:00 ile 08:36 arası; 8 dakika, 08:36 ile 13:00 arası 12 dakika bir araç kalkacak.

Akşam Bursa dönüşü ise; 16:00 ile 17.15 arası 10 dakika, 17.15 ile 18.30 arası 7 dakika otobüsler hareket edecek. 18:30 – 19.00 saatleri arasında 10 dakika aralarla devam edilecek seferler, 19.00 sonrası 15 dakika aralıklarına gelecek.

Dalgın; Yetkililere Teşekkür Ederiz

Konu ile alakalı değerlendirme yapan 73 Nolu Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ersel Dalgın; ”Gemlik-Bursa hattında, hem vatandaşların, hem de işletmecilerin memnun olmadığı durumlar meydana geliyordu. Konu ile alakalı Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık ve İlçe Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ile değerlendirme yaptık. Ardından Burulaş Müdürümüzle yapılan değerlendirme sonrasında, Gemlik adına önemli bir çözüme ulaştık.

Uzun bir yolda, yolunun önemli bir bölümünün ayakta gitmemesi adına yaptığımız çalışmada destek veren Milletvekilimiz Zafer Işık’a, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’a ve Burulaş Müdürümüze teşekkür ederiz. Ortaya çıkan çözüm, hem Gemlik halkı adına, hem de biz otobüsçüler adına önemli bir adım oldu. Ciddi anlamda da bir rahatlama getirecektir. Gün geçtikçe sirkülasyonu büyüyen Gemlik’te, kalıcı çözümler için, ortak hareket etmeye devam edeceğiz. Tüm Gemlik için hayırlı olsun” dedi.

 

(Son Güncelleme: 11 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

1 yorum

  1. BENCE ÇÖZÜM DEĞİL TERMİNALE NİYE GİRMİYOR OTOBÜSLER HEM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir