Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı

Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı

Gemlik Odun Depoları Bölgesinde yaşanan olayda, küçük kız çocuklarını rahatsız ettiği iddia edilen şahıs, mahallede bulunanların tepkisi ile karşılaştı.

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, pek çok çocuğun şikayeti sonrasında, ailelerin şahsı görmesinin ardından tepki arttı. Kendilerine hakim olamayan bazı aileler ve çevrede bulunanlar şahsı darp etmek isterken, çevrede bulunan vatandaşların araya girmesi ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından, olayın büyümesi önlendi.

Emniyet Araştırıyor

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocukları taciz ettiği iddia edilen şahsı sağlık raporu aldıktan sonra emniyet binasına götürerek ifadesini aldılar. Rahatsız edilen çocuklar, aileleri ile birlikte ilçe emniyet müdürlüğüne getirildi. Pedagog eşliğinde çocukların da ifadeleri alınırken, meydana gelen olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

2 Yorumlar

  1. Nedim özkaya

    Ortada taciz yok o vatandaş in çocuğu olmadığı için mahalledeki çocuklara şeker verip severek evine giden bir vatandaş yazıklar olsun o vatandaşı o hale sokan kişilere herkes tanıyor o vatandaşı o mahallede yaşayanlar

  2. Olayın iç yüzü başka o adam bnm kapı komşum..
    Böyle bir şey yapacak adam değil olaydan iki gün önce adamın kapısına çocuk gönderiyor lar amca astigin o bayrağı niye asiyosun kaldır onu diyor adamın astigi bayrak Türk bayrağı arkadaşlar burası odun deposu buranın yarisi HDP li neyin ne olduğunu burda oturanlar daha iyi biliyorlar dostu düşmanı…
    Fazla söze gerek yok anlayan anlamıştır zaten mevzuyu sonuna kadar arkasındayız amcanın hem kanunen hemde bedenen…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir