Saadet Partisi’nden Okul Ziyaretleri

Saadet Partisi’nden Okul Ziyaretleri

Saadet Partisi’nden Okul Ziyaretleri

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, yeni başlayan eğitim ve öğretim yılına istinaden ilçemizdeki mevcut okulları ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Yıldız ve arkadaşlarını kabul eden okul müdürleri yaptıkları ziyaretten dolayı başkan Yıldız ve Saadet Partili yöneticilere teşekkür etti. Sıcak ve samimi geçen sohbette Yıldız şu sözleri söyledi.

“Ülke nüfusumuzu göz önüne aldığımızda dünyayı kıskandıracak derecede genç nüfusa sahip olduğumuzu görüyoruz. Bu genç nüfusu eğitimle nitelikli hale getirmek ve bu gençler sayesinde ülkemizi çağdaş ülkeler düzeyine çıkartmak zorundayız. Eğitim sistemimizi ezber ve taklitten uzak milli ve manevi değerleri içeren bir sistemle gençlerimizi geleceğe taşımalıyız. Gençlerimize yapacağımız bu yatırım hem kendilerine hem de ülkemize büyük değer katacaktır. Bu vesileyle, yeni başladığımız eğitim ve öğretim döneminde siz değerli okul müdürlerine, öğretmenlerine ve eğitim camiamıza başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

(Son Güncelleme: 10 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir