Işık; Önceliğimiz Zeytin Üreticisi

Işık; Önceliğimiz Zeytin Üreticisi

Işık; Önceliğimiz Zeytin Üreticisi

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ve yönetimini ziyaret etti. Vatandaş ziyaretlerinde not aldığı konuları Asa’ya sunan Milletvekili Işık, konular ile alakalı da sunum aldı.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Zeytin üreticisinin çocuğu olarak dünyaya geldim, zeytinin geliri ile büyüdüm ve okudum. Bu nedenle zeytin üreticisinin derdini de, önceliklerini de iyi biliyorum.

Marmarabirlik’in son dönemdeki yatırımları ve büyümesi, bizleri de bölgemiz gibi memnun ediyor. Uyumlu bir yönetimle yaşanan büyüme, müstahsile de yansırsa, zeytin üreticisi adına önemli bir sorun ortadan kalkacaktır.

Fiyatlar Müstahsili Memnun Etmeli

Yakın zamanda Marmarabilik’in fiyat açıklaması bekleniyor. Bilindiği gibi zeytin piyasasını da Marmarabirlik tarafından açıklanan fiyatlar belirliyor. Gemlik, İznik, Orhangazi ve Mudanya da yaptığım ziyaretlerde, zeytin üreticisinin taleplerini bir yandan dinledim ve notlar aldım. Taleplerinin bir ayağını da Marmarabirlik oluşturuyor. Bizler de, milletimizin vekaletini verdiği kişileriz. Doğal olarak önceliğimiz de milletimizin ve devletimizin menfaatleri olacaktır. Marmarabirlik’ten ilk etapta beklentimiz, fiyatların üreticiyi mağdur etmeyecek şekilde açıklanmasıdır.

Bölgeyi Marmarabirlik Başkanı İle Gezeceğiz

Marmarabirlik’in Gemlik’te inşaatı devam eden önemli bir tesisi bulunuyor. Bu proje için kendilerine teşekkür ediyoruz. Marmarabirlik Başkanımız Hidamet Bey ile zeytin üreten bölgelerimizi ziyaret edeceğiz. İlk ziyaretimiz Gemlik’te yapılan tesis ve Gemlik bölgesinde zeytin üreticileri ve vatandaşlarımıza yönelik olacak, ardından Orhangazi, İznik ve Mudanya’da da vatandaşla bir araya geleceğiz” dedi.

Asa; Üretici Mağdur Olmayacak

Marmarabilik’in gücünün her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ise, ”Bölgemizde önemli bir zeytin piyasası mevcut. Bizler de bölgemizin temsilcileriyiz. Ülke piyasasında bile belirleyici konumdayız. Bizler, üreticilerimiz sayesinde var olan birliğiz. Bu nedenle, öncelik sıralamamızda yöneticilerimiz de yer alacak. Onları mağdur etmeyecek fiyat çalışmasını uzun süredir yapıyoruz. Bu konuda da bizlere fikirlerini ve vatandaşların taleplerini sunan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 9 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir