10 Ekim Çarşamba Gemlik'te  2.Hafta Heyecanı

Gemlik’te  2.Hafta Heyecanı

10 Ekim Çarşamba Gemlik’te  2.Hafta Heyecanı

Türkiye Voleybol erkekler 2.liginde mücadele eden Gemlik ekibi ilk hafta müsabakasında Eskişehir temsilcisi Odun Pazarı Bld 3:0 yenilerek sezona mağlubiyet ile başladı.

Gemlik voleybol takımı Bursa Voleybolun önemli isimleri Tanju Güçlü ve Osman Babagiray  ile anlaşarak , Gemlikli genç oyuncularında katılımı ile  kadro yapısını oluşturdu. İlk Hafta müsabakasında 1.set ve 3.set’de gösterdiği mücadele ile ligde iyi sonuçların alınacağının sinyalini verdi.

Gemlik ekibi Voleybol 2.liginde  10 ekim Çarşamba saat 16:30 ‘da Gemlik ilçe spor salonunda 2.hafta karşılaşmasında mücadele edeceği Karacabey Bld. müsabakasına hazır. Önemli isimlerinde boy göstereceği mücadelede Gemlik ekibi galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

UYUM SÜRESİNİ KISA ZAMANDA ÇÖZECEĞİZ

Gemlik Basket Voleybol takımı antrenörü Osman Babagiray   ilk maçımıza iyi bir mücadele ile başlamamıza rağmen yaptığımız basit hatalar ile mücadeleyi kaybettik. Önemli olan lige 1 hafta kala çalışmalara başlamamız bu yüzden istediğimiz oyun kurgusunda oynayamadık. Yapacağımız çalışma programları sonrasında Gemlik Halkının desteği  ile ligde adımızdan söz ettirecek duruma geleceğiz.

Gemlik’te Berkay Bulut  Başkanımızın sayesinde güzel bir oluşum oldu. Bu oluşumun asıl amacı Başkanımızın sürekli ifade ettiği gibi Gemlikli genç nesille örnek olmak ve onların sporun içinde kalmalarını sağlamak.

Zeytinin Başkenti olan Gemlik  voleybol anlamında çok potansiyel , Başkanımız Berkay Bulut , Voleybol şube Başkanımız Necdet Yılmaz ve Menajerimiz Yahya Gümüş sayesinde bu sene bunu kanıtlayacağız . Alt yapı takımları ve spor okulları içinde Umut Bilgiç hocamızla anlaşılması yapılan isin ne kadar doğru olduğunu kanıtlıyor.

TÜM GEMLİK HALKINI 10 EKİMDE SALONA BEKLİYORUZ..

Gemlik ekibinin Başkanı Berkay Bulut 2. Hafta karşılaşmasında 10 Ekim 2018 Çarşamba günü  saat 16:30 ‘da  Karacabey Bld. ile karşılaşacağız bu müsabakada Gemlik Halkının desteğine ihtiyacımız var Tüm spor severler’i ve kalbi Gemlik için adan herkesi destek olmaya bekliyoruz..

OSMAN BABAGİRAY KİMDİR.

Voleybol yaşamında 224 defa milli forma giyme başarısı gösteren , Babagiray Voleybola 1988 yılında Sönmez Filament forması giyerek başladı. Sırasıyla Marmara Kolleji SSK, Halkbank, Ziraat Bankası, Manavgat Bld., ve Beşiktaş forması altında lig şampiyonluklarına ulaştı .

 

(Son Güncelleme: 9 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir