Gemlik Belediyesi Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı Kutladı

Gemlik Belediyesi Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı Kutladı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Gemlik Belediyesi’nin organizasyonu ile Atatepe Sosyal Tesisi’nde kutlandı. Programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, başkan yardımcıları Ahmet Avcı, Vedat Büyükgölcügezli  ile Gemlik Müftüsü Mehmet Reşat Şavlı ve ilçede görevli hocalar katıldı.

Din görevlilerinin hassas konularda toplumu bilgilendirme ve İslamı doğru anlatma konusunda büyük sorumluluk sahibi olduğunu, bu sorumluluğu hassasiyetle yerine getirmeye çalıştıklarını dile getiren Müftü Şavlı, bu anlamlı günde din görevlilerini unutmayan Gemlik Belediyesi’ne teşekkür etti.

Öte yandan din görevlilerinin çocuklardan başlayarak tüm vatandaşlara önemli hizmetler verdiğini belirten Başkan Yılmaz’da , dini doğru anlatmada ve vatandaşları iyiye, güzele yönlendirmedeki hassasiyetleri sebebiyle kendilerine teşekkür etti. Din görevlileri ile bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz, Müftü Şavlı ile hocalara hediyeler takdim etti.

(Son Güncelleme: 9 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir