ÇAY, SİMİT, AÇILIŞ

ÇAY, SİMİT, AÇILIŞ

ÇAY, SİMİT, AÇILIŞ

Gemlik Belediyesi her mahalleye, her sokağa bir park ve spor alanı yaparak vatandaşların ve kentin nefes alacağı, 7’den 70’e herkesin dinlenip spor yapma imkânı bulacağı mekânlar inşa etmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Eşref Dinçer Mahallesi Buket Sokak’ta bulunan 5 katlı 10 dairenin kamulaştırmasını tamamlayan Gemlik Belediyesi, bu alanda Kentsel Dönüşümle elde edilen ilk çocuk parkını vatandaşların hizmetine sundu.

Parkın açılış törenine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yarımcıları Ahmet Avcı ve Kadir Erol, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz ve yönetiminin yanı sıra belediye meclis üyeleri, birim amirleri, kamu kurum yöneticileri, muhtarlar, STK ve Dernek temsilcileri ile bölge halkı katıldı.

Açılışta konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çocuk parkının bulunduğu yerde kamulaştırma öncesi çift daire üzerine 5 katlı 10 bant bölüm olduğunu hatırlatarak, Apartmanı, bölgede risk oluşturduğu için mal sahiplerinin de rızasıyla kamulaştırdıklarını söyledi. Gemlik’te sadece çocuklar için değil büyük küçük herkesin faydalanabileceği park alanları oluşturduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, Gemlik Belediyesi Ak kadroları olarak, teşkilatımızla, kadın kollarımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla ve derneklerimizle son derece dayanışma ve diyalog içerisinde, ilçede neler yapılması gerekiyorsa onu yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. 2018 yılının her haftasında ya bir açılış, ya da bir temel geleneğini devam ettirdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, hayata geçirilen tüm projelerle vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimsediklerini belirtti. “Gemlikli hemşerilerimize daha rahat yaşam alanları sunmak için ilk günkü azimle çalışıyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Alt yapısıyla, parklarıyla, okullarıyla, spor tesisleriyle, aile sağlık merkezleriyle, toplu konutlarıyla, kültür merkezleriyle ve sosyal donatı alanları ile Gemlik’imiz her geçen gün daha da güzelleşiyor” ifadelerini kullandı.

Her hafta farklı bir mahallede düzenlenen “Çay, Simit, Sohbet Buluşmaları” kapsamında da açılış öncesi mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan Başkan Yılmaz, sorunların çözümü noktasında da ilgili birimlere talimat verdi. Gemlik Belediyesi olarak her zaman halka hesap verebilir konumda olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, mahallelere seçimden seçime giden değil, her fırsatta vatandaşın zilini çalarak sokağında ki eksiğini soran bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından çocuklarla birlikte kurdele kesilerek parkın açılışı yapıldı. Etkinlik sonunda Gemlik Belediyesi tarafından, kız çocuklarına bebek, erkek çocuklara da oyuncak araba hediye edildi.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir