Galataraylı Veteranlar Umurbey’de Sahaya Çıktı

Galataraylı Veteranlar Umurbey’de Sahaya Çıktı

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği (GESYAD) düzenlediği etkinlikler ve veteranlar turnuvalarının yanı sıra, Galatasaray Veteran Takımı ile ikinci etkinliğini gerçekleştirdi.

Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda düzenlenen etkinlikte, Galatasaray Veteran Takımı ile Gemlik Veteranları ve Gemlik Protokolünden oluşan takım karşılaştı. Müsabakayı Galatasaray Veteran Takımı 4-1 kazandı.

Müsabaka Öncesinde Etkinlikler

GESYAD tarafından düzenlenen organizasyon öncesinde Galatasaray’ın eski futbolcusu Bilgin Batıray’ın kabri ziyaret edildi. Ziyarette, Gemlik Müftüsü tarafından okunan dua sonrasında, Gemport Anadolu Lisesinde, öğrencilerle söyleşi düzenlendi.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahmeran Çelenkoğlu, Liman Başkanı Asım Sulu, Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve Bursaspor efsanelerinden Beyhan Çalışkan forma giydi.

Müsabaka öncesinde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ”Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. İlçemiz adına önemli bir hizmeti üstleniyorlar. Bizler de, spora ve sosyal etkinliklere her dönem destek olmaya özen gösteriyoruz. Gemlik’te efsane isimleri görmek, bizleri de onurlandırdı” dedi.

Ultraslan’dan Büyük Destek

Gemlik ultrAslan grubu da tribünde yerini alırken, maç öncesinde meşale şovları ve maç esnasında lig maçı havasındaki tezahüratları ile etkinliğe destek verdiler.

(Son Güncelleme: 4 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir