Krom Sokak Çözüm Bekliyor

Krom Sokak Çözüm Bekliyor

Krom Sokak Çözüm Bekliyor

Gemlik Gazi Okulundan, Hürriyet Caddesine bağlanan Krom Sokakta bulunan esnaf ve vatandaşlar, trafik sorunu ile alakalı çözüm bekliyorlar.

Kaldırımları geçtiğimiz dönemlerde genişletilen Krom Sokakta, Marketler Zincirlerinden birinin şubesi ve çeşitli esnafın bulunduğunu ifade eden bölge sakinleri, kaldırımların genişletilmesinin ardından yolun adeta tıkanma noktasına geldiğini ifade ettiler. Marketin veya herhangi bir iş yerinin mal getirme durumunda, uzun süre yolun trafiğe kapandığı ifade edilirken, gün içinde bile bunun bazen 20-30 dakika gibi önemli süreyi kapsadığını beyan ettiler.

Tek yönlü ulaşıma izin verilen Krom Sokak’taki kaldırımların genişlemesi sonrasında esnaf gün geçtikçe zorluklar yaşarken, park yeri bulunmadığından alışverişe de elverişli olmadığı, bu nedenle tercih edilen bir sokak olmaktan gün geçtikçe çıktıklarını ifade eden esnaf, kazançlarının da önemli ölçüde düştüğünü belirtti. Konu ile alakalı yetkililerden çözüm bekleyen Krom Sokak esnafı, yolun yeniden genişlemesi, kısa süre bekleme yapılabilmesi, marketlerin de mal indireceği göz önüne alınarak, kamyonetle mal indirilirken, bir aracın daha geçebilecek hale getirilmesini yetkililerden talep ettiler.

(Son Güncelleme: 3 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir