Gemlik Basketbol Zafer Işık’ı Ziyaret Etti

Gemlik Basketbol Zafer Işık’ı Ziyaret Etti

Kulüpten yapılan açıklamada; “TBMM’de 27.Dönemin ilk yasama döneminin 2. gününde Bursa Milletvekili ve Kulübümüzün Kurucularından Zafer Işık’ı TBMM’deki yeni  makam odasında Kulüp Başkanımız Berkay Bulut , Basketbol şube Başkanımız Şahmeran Celenkoğlu ve Genel  Menajerimiz Yahya Gümüş ile Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Gemlik Basketbol Kulübü başkanı Berkay Bulut ” Gemlik Basketbol Kulübünün kurulmasında çok büyük emekleri olan Millet Vekilimiz Zafer Işık’a kulübümüze verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarının bizi ve  Gemlikimizi gururlandırdığını bilmesini istiyorum. Gemlik onun sayesinde bu dönemde bir çok kazanımlar elde edecektir” denildi.
Akparti Bursa Milletvekili Zafer Işık ” 27.dönem yasama yılı ülkemize hayırlı olsun. Gemlik Basketbol Kulübü yöneticilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, Korucularından olduğum Gemlik Basketbol Kulübünün 2.ligde bulunan Basketbol ve Voleybol takımlarına 2018-2109 Sezonunda  başarılı bir sezon geçirmesini dilerim” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir