Çarşı Deresi Periyodik Olarak Temizleniyor

Çarşı Deresi Periyodik Olarak Temizleniyor

Çarşı Deresi Periyodik Olarak Temizleniyor

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşan kış sezonu öncesi çarşı deresinde temizlik çalışması başlattı. Mevsimin olumsuz şartları ve kış döneminde yağan yağmurlarla taşınan pisliğin kapladığı Gemlik Çarşı Deresi,  Gemlik Belediyesi ve Buski’nin ortak çalışmaları ile temizlenmeye başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda derelerdeki bitkiler kepçeler yardımıyla budanıyor ve tabanda oluşan toprak birikintilerinin de temizlenmesi sağlanıyor.

Çarşı Deresi Periyodik Olarak Temizleniyor

Çalışmalarla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, “Son dönemde yaşanan aşırı sıcaklar, deredeki suyun çekilmesine ve yağmur suyu ile gelen toprağın balçık halini almasına neden oldu. Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’ın talimatları ile çalışmalarımıza hız verdik. Bu hafta itibari ile çarşı deremizi, her türlü atık maddelerden temizleyerek yağışlı havalardan önce stabil hale getiriyoruz ”dedi.

(Son Güncelleme: 28 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir