İkinci İstihdam Buluşması Toplantısı Yapıldı

İkinci İstihdam Buluşması Toplantısı Yapıldı

Gemlik İşkur Müdürlüğü öncülüğünde yapılan, Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Ticaret Odası, Gemlik Ticaret Borsası ve Esnaf Odası ile düzenlenecek olan 2. Gemlik İstihdam Buluşması öncesinde toplantı yapıldı.

12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak buluşma ile alakalı Gemlik Kaymakamlığında yapılan toplantıya Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, GTSO Başkanı  Paşa Ağdemir, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Borsa Temsilcileri ve Belediye Temsilcileri katıldı.

Programda ilk sözü alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, ”Firmalar ile iş arayanın iletişimizi sağlayan ve firmalara envanter oluşturan önemli bir çalışma. Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz fuarın da önemli kaynak sağlayacağını düşünüyoruz. Hem firmaların işçi konusundaki taleplerini alırken, hem de işçilerin yönelimini de takip edebiliyoruz. Gemlik, Orhangazi ve İznik’in katılımları ile yapılacak olan program, ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

12-13 Ekim tarihlerinde Gemlik Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan programda, şu ana kadar 49 firmanın katılacağı öğrenildi. Önceki fuarda 8 bin başvurudan bin altı yüz işçinin işe yerleştirildiği kaydedilirken, firma sayısının fuar gününe kadar 70’e yaklaşması bekleniyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir