Acar’dan Buski’ye Fatura Serzenişi

Acar’dan Buski’ye Fatura Serzenişi

Acar’dan Buski’ye Fatura Serzenişi

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar Buski’ye faturalarla ilgili serzenişte bulundu. Faturalarda vergi oranlarının ve bir takım giderlerin gerçek rakamlardan kat kat uzak olduğunu ifade eden Acar, faturaların belirli bir metreküpten sonra kesilmesi gerektiğini vurguladı.

Son zamanlarda faturalara gelen zamlar ve ekstra ödemeler milletimizin boynunu büküyor diyerek konuşmasına başlayan Acar, “  Buski tarafından bir fatura gönderilmiş. Faturadaki rakamlarla gerçek hayattaki rakamlar birbirinden çok uzak ve olması gerekenden kat ve kat pahalı bu durum vatandaşımızı mağdur ediyor ve faturalarını ödeyemez hale geliyor. Milletimiz faturaların yükü altında ezilmesin” dedi.

“1 metreküp suya 38 tl fatura”

Bursa’nın su kullanım ücretlerinin diğer şehirlere göre çok pahalı olduğunu ifade eden Acar, “ Gelen su faturasını sizlerle paylaşmak istiyoruz, sizlerle paylaştığımız bu fatura da görüldüğü gibi 1 metreküp suya 38 tl fatura kesilmiş, ve suyun kullanımı sadece 9 tl biz geri kalan tutarı devletimize vergi olarak ödeyeceğiz. Her ay su faturasına eklenen ve bizim faturamızda 6 tl olan bakım ücreti de nedir” dedi.

“Belirli bir kullanıma kadar fatura gönderilmesin”

Her faturada ek vergiler oluştuğunu belirli bir kullanıma kadar fatura gönderilmemesi gerektiğini belirten Acar, “Su faturalarında belirli bir miktara kadar fatura gönderilmesin. En ufak su kullanımına fatura kesilince her faturada bulunan ama henüz anlayamadığımız  bakım bedeli iki adet kdv tutarıgibi çeşitli bedelleri ödüyoruz. Yetkililer acil olarak bu soruna bir çözüm getirmesi gerekmektedir. Büyükşehir Belediye meclisine gerekli önergeyi verdik ama kabul edilmedi.” diyerek sözlerini tamamladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir