GTSO  Yönetim Kurulu  Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlkokulunu Ziyaret Etti

GTSO  Yönetim Kurulu  Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlkokulunu Ziyaret Etti

GTSO  Yönetim Kurulu  Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlkokulunu Ziyaret Etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu  2018 -2019 Yeni Eğitim Öğretim yılının ilk günü  kendi adını taşıyan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlkokulunu Ziyaret Etti. Ziyarete Oda yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı  Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi  Şefik Yılmaz ve Genel Sekreter  Agah Arda Katıldı. Heyeti i Okul Müdürü Sayın Sinan Sevinç karşıladı.

Ziyaret sırasında açıklamalara bulunan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir  ” Öncelikle 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize  hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Umarım sağlık ve başarılarla dolu bir yıl geçirirler. Odamız “her şeyi devletten bekleme” prensibinden hareketle Eğitime %100 destek vermektedir.  Odamız eğitime %100 destek Projesi kapsamında bir çok çalışmaya imza atmıştır. Bu kapsamda ilçemize bu okulu kazandırmıştır.

Bildiğiniz üzre 1999 yılında meydana gelen depremde zarar gören Gazi İlköğretim Okulumuz kullanılmaz duruma gelmiştir. Okulun yeniden yapılmasına karar veren GTSO Türkiye’nin ilk çelik konstrüksiyonlu okulunu tamamlayarak hizmete açmıştır. Ayrıca Odamız tarafından Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu’ na bilgisayar uygulama ve araştırma laboratuvarı kazandırılmıştır. Bunun yanında öğrencilerimize burs vermekte, okullarımızın teknolojik ve yapısal alt yapılarını yenilemekte, diğer taleplerini karşılamaktadır.” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir