Yıldız; Sözümüze Geldiniz

Yıldız; Sözümüze Geldiniz

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘İhalesi yapılmış olmasına rağmen henüz başlanmamış yatırımları durduracağız’ sözlerine istinaden bir basın açıklaması düzenledi. İktidarın aklının başına yeni geldiğini belirten Yıldız açıklamasına şu sözlerle devam etti.

“Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun 24 Haziran seçimlerinden önce dile getirdiği ‘Üretime dönük olmayan yatırımları durdurmak zorundayız’ sözlerinin ne kadar doğru ve ne kadar yerinde olduğunu bugün gelinen noktada hepimiz görüyoruz. Biz kardeşlik vazifemizi yaparak, iktidarı ne kadar uyardıysak bizi dinlemediler bizi yok saydılar trolleri aracılığıyla bize  hakaretler ettiler ama biz yine de hakkı söylemekten geri kalmadık.” diye konuşan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.

“Yapılan yatırımların üretime dönük olmadığını, yolların köprülerin geçiş garantisi hastanelerin ise hasta garantisi verilerek yapıldığının altını önemle çizmek istiyorum. Devlet hizmet verecekse bunu ücretsiz vermek zorundadır. Yoksa vatandaşın parasıyla vatandaşa hizmet etmiş sayılmaz. Parasını ödeyerek karnını doyuran bir insana lokanta sahibi nasıl ki ‘Benim sayemde karnını doyurdun’ diyemezse devlette milletin parasıyla yapılanlara hizmet yaptım diyemez. Milletin görevi vatanını devletini sevmektir, devletin de görevi milletine hizmet etmektir.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir