Osman Kılıç’tan Kulüpler Birliğine Ziyaret

Osman Kılıç’tan Kulüpler Birliğine Ziyaret

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Osman Kılıç, Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Takdir Komisyonunu ziyaret etti.

Yaklaşan seçimlerle ve bugüne kadar yaptıklarıyla alakalı konuşan Kılıç; ”32 yıldır bu işin içindeyim. Federasyonumuzda adaleti sağlamak için çalışıyoruz. Bu nedenle federasyonumuz sürekli denetim halinde. Bursa Altyapı çeşitliliği anlamında Dünya genelinde 10. il olmasına rağmen, yeterli verimliliği alamıyor. Amatör anlamda da Türkiye Finallerini her yıl oynuyoruz. Bölge finallerinde de her zaman Bursa’nın iki takımının finali kaldığını görüyoruz. Bu anlamda Bursa önemli fark yaratıyor. Bütçemiz aktarmalardan geliyor. Buna göre kulüplere destek veriyoruz. Belediye Kulüplerine destek vermemeyi prensip haline getirdik. Tesis anlamında da Recep Altepe’nin bize verdiği bina, Alinur Bey tarafından alındı ve Engelli Yaşam Merkezi yapıldı. Buranın da geçen güç açılışı oldu” dedi.

Takdir Komisyonu Sözcüsü Kazım Bulut ise; ”Daha önce de dile getirdiğimiz gibi önceliğimiz Gemlik’in kulüpleri. Gerek hakem, gerekse diğer konularda Gemlik bu dönemde hatırı sayılır zararlar gördü. Bizim üzerimize düşen vazife de, bu dönemde benzer sorunlar yaşanması durumunda tepki vermek. Şu anlık taraf olmasak da, Gemlik’in adına en faydalı kimse onu destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: 13 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir