Engürücük’te Sonbahar Temizliği

Engürücük’te Sonbahar Temizliği

Engürücük’te Sonbahar Temizliği

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin genel temizliği ile ilgili yürüttüğü temizlik çalışmalarının yanı sıra mahalle statüsüne dönüşen köylerde de sonbahar temizliğine başladı. Planlanmış günlük rutin temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdüren belediye temizlik ekipleri, son olarak Engürücük mahallesinde kapsamlı bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi.

Sokak ve caddelerin yanı sıra camii, okul, park ve bahçelerde de kapsamlı bir temizlik operasyonu yapan ekipler, ağaçlardan dökülen yaprakları ve yol kenarlarında ki otları da temizledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın direktifleri doğrultusunda son bahar temizliği çalışmalarına yoğun bir şekilde başladıklarını anlatan Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, yaz döneminde yazlık bölgelerde yaptıkları detaylı temizlik çalışmasına kış aylarında ilçe merkezi ve mahallelerde devam edeceklerini söyledi.
İlçe genelinde başlatılan kapsamlı ve detaylı sonbahar temizliği çalışmalarının tüm mahalle ve sokaklarda devam edeceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, “İlçenin sağlık ve estetiğini doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Daha temiz bir Gemlik için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

(Son Güncelleme: 13 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir