MoneyGram ile Para Transferi Nasıl Yapılır?

MoneyGram ile Para Transferi Nasıl Yapılır?

MoneyGram ile Para Transferi Nasıl Yapılır?

MoneyGram kullanarak para göndermek istiyorsanız, kendinize en yakın MoneyGram acentesine başvurmanız gerekir. Acenteler tarafından size sunulacak olan para gönderim formunu doldurduktan sonra 10 dakika kadar bir süre sonrasında göndermek istediğiniz para alıcı tarafa aktarılır.

Alıcı kişinin gönderdiğiniz parayı alabilmesi için acentenin size verdiği referans numarasını bilmesi gerekir. Bu sebeple, acente tarafından size verilen referans numarasını kaybetmemeli ve parayı gönderdiğiniz kişi ile bu numarayı paylaşmalısınız.

MoneyGram acenteleri 200 ayrı ülkede 334 bine yakın noktada bulunmaktadır. Yer aldığınız bölgedeki en yakın acenteleri ziyaret ederek para gönderimi yapabilir ya da para alabilirsiniz. Türkiye’de hizmet veren Kuveyt Türk bankası da MoneyGram acentelerindendir.

MoneyGram Nedir?

MoneyGram, yurt içi ve yurt dışında para göndermek isteyen ya da para almak isteyen kişilerin son yıllarda en fazla tercih ettiği para transferi hizmetidir. Yurt içinde para transferi yapabileceğiniz bu sistem aynı zamanda yurt dışında da 200 ayrı ülkede hizmet vermektedir. Aktif bir şekilde çalışan MoneyGram, teknolojik finansal araçlar arasında hızlı bir şekilde yükselen sistemler arasındadır.

Hızlı bir şekilde para transferi işlemini gerçekleştirebileceğiniz MoneyGram aileler, yurt dışında çalışanlar, öğrenciler ve seyahat halinde olan kişiler için ideal bir para transferi sistemidir. MoneyGram aynı zamanda turistler tarafından da yoğun bir ilgi görmektedir.

MoneyGram ile Para Göndermek Ücretli mi?

MoneyGram ile para göndermek istiyorsanız bunun için bir komisyon sizden talep edilir. Göndereceğiniz paranın döviz cinsi ve miktarına göre komisyon oranlarında farklılıklar ortaya çıkabilir. Yurt içi ve yurt dışına para göndereceğiniz zaman da masraflar ortaya çıkabilir. Fakat bu masraflar ve komisyonlar sizin kullanacağınız MoneyGram acentesine göre de değişiklik gösterebilir.

Bu yüzden net bir rakam verilebilmesi mümkün değildir. Tercih edeceğiniz MoneyGram acentesi, göndereceğiniz paranın cinsi ve miktarı gibi detaylar bütün ücretlendirmeleri doğrudan etkileyen en temel faktörler arasında bulunmaktadır. MoneyGram kullanarak bir kişiye para transfer ettiğinizde sistem işlemi kayıt altında tutar.

Karşı taraf sizin gönderdiğiniz parayı aldıktan sonra ise bilgilendirme mesajı ile karşılaşırsınız. Sistemin bu açıdan ele alındığı zaman son derece güvenilirdir. Bilgilendirme mesajını dilediğiniz zaman kapatma imkanına da sahip olabilirsiniz.

MoneyGram Güvenilir mi?

MoneyGram, en güvenilir para transferi sistemleri arasındadır. Bildirim sistemini kullandığınız zaman para transfer ettiğiniz kişinin parayı göremediğini belirtmesi gibi olumsuz durumlar asla yaşanmaz. Dünya çapında en fazla kullanılan sistemler arasında bulunan MoneyGram en güvenilir teknolojik finansal uygulamalar içerisinde yer almaktadır.

Yurt içi ve yurt dışında aynı güvenlik seviyesine sahip olan MoneyGram ile yaptığınız bütün işlemler kayıt altında tutulur. Güvenilir ve hızlı bir sistem olan MoneyGram nedir ve ek özellikleri nedir diye merak ediyorsanız Türkiye’deki MoneyGram acenteleri arasındaki Kuveyt Türk’ün sayfasına da göz atabilirsiniz.

(Son Güncelleme: 13 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir