Işık Hemşeri Dernekleri Şenliğini ziyaret etti

Işık Hemşeri Dernekleri Şenliğini ziyaret etti

Işık Hemşeri Dernekleri Şenliğini ziyaret etti

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik’te bu yıl sekizincisi düzenlenen Hemşeri Dernekleri Şenliği stantlarını ziyaret etti.

Beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve ilçe yönetimi de yer alırken, Işık, derneklerde bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Yöresel oyunlara da eşlik eden Bursa Milletvekili, hemşeri derneklerinin ortak organizasyonlarının önemine de değindi.

Ziyaret sonrasında konuşan Milletvekili Zafer Işık; ”Gemlik’te düzenlenen ve geleneksel hale gelen hemşeri dernekleri şenliğini önemsiyoruz. İlçemiz Türkiye’nin pek çok bölgesinden göç almasına rağmen, uyum içinde Gemlik şuurunu taşıyan insanların bir arada olduğu örnek bir ilçedir. Kültürel farklılıklar Gemlik’te zenginlik halini almıştır. Kültürel mirası sonraki nesillere de aktarmak adına kurulan derneklerin, ortak şenliklerle bir araya gelmesi örnek bir tavırdır.

Gemlik’te düzenlenen etkinliğe emek veren Gemlik Belediyesini, dernek yöneticilerini ve dernek mensuplarını kutluyorum” dedi.

(Son Güncelleme: 11 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir