Bıyıklı’ya soruyoruz; ”Şimdi Kim Yalancı?”

   Bıyıklı’ya soruyoruz; ”Şimdi Kim Yalancı?”

İyi Parti’de 7 İstifa Daha

İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatındaki bölünme ile alakalı Gemlik Gündem Gazetesi ve Gemlik Manşet Gazetesinde yapılan haberler İP İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı tarafından yalanlanmıştı. Gün içinde ise İyi Parti yönetiminden 7 ismin daha partideki görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.

Toplantı Yaparak Yalanlamıştı

Yapılan haber, İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı tarafından yalanlanmış, bazı gazeteler de Bıyıklı’nın ağzından ifadelere yer vermişti. Bıyıklı, ayrışma olduğunu yazdığımız Kumla ve Umurbey teşkilatlarının katılımı olmadan yaptığı toplantıda ”Bu açıklamaların ışığında, bahsettiğimiz haber de yer alan “Kumla ve Umurbey Temsilciliklerinin bağımsız olarak hareket ettiği” satırları tümü ile yalan içeriklidir. Burada yapılan partimize karşı ön yargılı düşmanlıktır. Basını kullanarak kamuoyu nu yalan haberlerle yönlendirmek ve algı oluşturmaya çalışmak suçtur. Partimizce hukuk çerçevesi içerisinde gereği de yapılacaktır” diyerek, kendisinin de bildiği gerçekleri Gemlik kamuoyundan gizlemişti.

Kurucu Yönetimden 7 İstifa

Adnan Bıyıklı’nın adaylığında diretilmesi ve teşkilatın yok sayılmasından dolayı başlayan ayrışmada, son olarak Partideki görevlerinden  istifa eden 7 isimin İlçe Sekreteri Erdoğan Sağlık , İlçe başkan yardımcısı Genel Merkez Delegesi Nilüfer Toprakçı,  Kumla Temsilcisi AliBey Sülün,  İlçe başkan yardımcısı Savaş Akkan, Umurbey Temsilcisi Mehmet Öğüç,  İlçe Muhasibi Levent Bulan ve Gençlik Kolları Başkanı Gizem Güre olduğu öğrenildi.

Şimdi kim yalancı?

Haberimiz sonrasında gazetelerimizi yalancılıkla suçlayan, geçmiş dönemde yaptığımız kurucu üyelerden 5 istifa haberimizi ispat etmemize rağmen sessiz kalan İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı’ya soruyoruz; şimdi kim yalancı?

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir