Çevre ve Şehircilik Bakanından Belediye Konutlarına Övgü

Çevre ve Şehircilik Bakanından Belediye Konutlarına Övgü

Bursa da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’la da görüştü. Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Cihatlı Toplu konutları prjesini inceleyen Bakan Kurum, Gemlik Belediyesine anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, konutları beğendiğini de dile getirdi.

Büyüyen Türkiye’de Belediyelerin de sorumluluk almalarının önemine değinen Kurum, Gemlik’te de önemli bir girişim yapıldığını ve sosyal konutların belediye ile yaptırılmasının örnek olacağını vurguladı.

Protokol Konutları Gezdi

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Müdürleri ve temsilcileri konutlarda inceleme yaptılar. Bursa’dan İstanbul’a düğün için geçerken Gemlik’teki konutları da ziyaret edeceğin i bildiren Çevre Bakanı Murat Kurum, doğrudan geçiş yapmak zorunda kalınca incelemeyi başka bir ziyarete bıraktı.

Çevre ve Şehircilik Bakanına dosyayı sunduğunu ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Gemlik Belediyesi tarafından önemli bir emek harcanarak yapılan toplu konutların, hükümetimiz tarafından da beğeniliyor olması bizleri memnun etti. Geçtiğimiz gün satış şartlarını belirledik. Önümüzdeki süreçte de tamamlanan 150 daireye yerleşimler başlanacak. Tüm blokların tamamlanmasının ardından da, bölgede ciddi bir mahalle oluşacak. Modern mimari ile yaptığımız konutlar hem ilçemize prestij katacak, hem de örnek olacak” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir