Mecliste Ağızlarını Bantladılar

Mecliste Ağızlarını Bantladılar

Mecliste Ağızlarını Bantladılar

Gemlik Belediye Meclisi Eylül Ay’ı ilk toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda dikkat çeken ise CHP Meclis Üyelerinin ağızlarını üç dakika bantlayarak yaptıkları protesto oldu.

”Konuşturulmuyoruz !”

Protesto öncesinde söz alan CHP Grup Sözcüsü Emir Birgün; ”Gemlik’in en önemli konularından biri olan toplu konutlar ile alakalı yaptığımız toplantıda, önerilerimizi ve eleştirilerimizi sunarken Belediye Başkanı tarafından sözlerimiz ‘Nasılsa ret vereceksiniz’ diyerek kesildi ve meclis sona erdirildi. Bu kadar önemli bir konu ile alakalı söz alamadık. Bu demokratik bir durum değildir. Bizler bu yaşananları protesto etmek adına üç dakika ağızlarımızı bantlayacak ve konuşmayacağız” dedi.

Engelsiz Yaşam Merkezi Gündeme Geldi

Meclis oturumunda ise gündem maddeleri görüşülürken, önerilerde ise Engelsiz Yaşam Merkezi’nin yapılması gündeme geldi. Engelli bireylerin 17 yaşından sonra eğitim kurumlarından uzak kalmasından dolayı projeler yapılması gerektiği vurgulanırken, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz RAM’ın boşaltacağı yerin bu amaçla kullanabileceklerini belirtti. Konu komisyonda görüşülecek.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir