Gemlik Basketbol ’Da Büyük Adım

Gemlik Basketbol ’Da Büyük Adım

Gemlik Basketbol ’Da Büyük Adım

 

Bursa temsilcisi Gemlik Basketbol 2018-2019 sezonundan itibaren alt yapılarda daha güçlü olmak için çalışmalarına başladı.

 

Gemlik Basketbol misyonunda belirtiği hedeflerine ulaşmak için kurduğu rol model takım ile dikkatleri üzerine çekerek, Gemlik’te yaptığı 3×3 ve Basketbol turnuvaları gibi organizasyonlarla Gemlik’te daha önce yaşanmamış Basketbol kültürünü üst seviye çıkarttı.

Yaptığı bu organizasyonlar sayesinde genç neslin ilgisini çeken Bursa temsilcisi alt yapılarda daha güçlü organizasyon yapabilmek için bu işin en iyileri ile birlikte Gemlik Gençliğine hizmet parolası ile yola çıkıyor.

Bu yapılanmada A takım organizasyonun başına Fatih Elbaş getirilirken ,Alt Yapı takımlarının başına Gemlik için önemli bir isim olan Nurullah Targıt’a ve Özer Başsezgin’e emanet edilirken, Spor Okullarının başına Fatih Elbaş önderliğinde  Murat Aslan , Ahmet Murat Boyacı ve Okan Kurt Getirildi.

 

Gemlik Basketbol adına hizmet edecek hocalarımız

Fatih Elbaş A lisanslı olup Tofaş kültüründen yetişen Dünya 2.ligi, Avrupa 3.lüğü ve şampiyonluğunu yaşayan Elbaş A takım organizasyonlarında ve Alt yapı organizasyonların  büyük tecrübe sahibi.

Nurullah Targıt C lisans belgesine  sahip Beden Öğretmeni olarak mezun olan ve alt yapılarda büyük tecrübe sahibi,

Murat Aslan C lisans belgesine sahip  Fenerbahçe ,Galatasaray alt yapılarının tecrübeli ismi , Özer Başsezgin D lisans Belgesine sahip  Ankara Ted kolejliler kültürü almış Beden eğitimi öğretmeni olarak mezun olmuş ve Türkiye Basketbol liglerinde 14 sene profesyonel olarak forma giymiş ,

Ahmet Murat Boyacı Üniversite mezunu olan ve Türkiye Basketbol liglerinde forma giyen E antrenörlük belgesine sahip.

Okan Kurt E antrenörlük belgesine sahip ve Üniversite mezunu

 

Gemlik Basketbol Kulübü Genel Menajeri Yahya Gümüş  Başkanımız Berkay Bulut’un özellikle üzerinde durduğu ehli kişiler ile gençliğe basketbolu sevdire biliriz cümlesinden yola çıkarak  A Takım dahil , U18 ,U16 ,U14,U12 ,Pilot Takım ve Spor okulları ile  7 kategoride toplam 6 antrenör ile çalışarak Gemlik Gençliğine daha iyi hizmet vermek için yola çıktık. Öncelikli amacımız bize emanet edilen sporcu kardeşlerimize olan sorumluluğumuzdan dolayı kesinlikle antrenörsüz hiçbir şekilde müsabakaya ve antrenmanlara çıkmayacağız. Bunun için gerekli alt yapı oluşturarak daha güçlü yapılanma ile 2018-2019 sezonunda mücadele edeceğiz.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir