Gemlik U19 Derbisinde Gol Yağmuru

Gemlik U19 Derbisinde Gol Yağmuru

Gemlik U19 Derbisinde Gol Yağmuru

U19 ligi karşılaşmasında Gemlikspor, Umurspor’la Gemlik suni çim sahada karşıya geldi.

Bol gollü geçen karşılaşmada Gemlikspor, Umurspor’u 10 – 2 skorla yendi.

Maçın başlama düdüğünden itibaren karşılıklı atak gollere tanık olunan maçta ilk gol perdesini 9. dakikada Gemlikspor kendi kalesinde gördü.  Umurspor’un 11 numaralı futbolcusu Mustafa Yücel sert bir şutla ağları havalandırdı.

Ardından Gemlikspor ataklarıyla ve köşelerden gönderdiği ortalarla kaleyi yoklamaya devam etti. Sol köşeden Buğrahan Bekar’ın ortasını iyi değerlendiren 11 numaralı formasıyla Sait Aydın kafa golüyle takımına beraberliği getiren golü ağlarla buluşturdu.

  1. dakikada ise tekrar sahneye çıkan Sait Aydın, ceza sahası içerisinde buluştuğu topu ağlarla buluşturarak skoru 2 – 1’e taşıyan golü attı.

Umurspor 32. dakikada ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Tolunay Bayer ise nefis bir frikik golüyle takımına beraberliği getiren golü ağlarla buluşturdu.

İKİNCİ YARIDA GEMLİKSPOR’DAN 8 GOL

Gemlikspor ise 2. yarıda güzel bir futbol organizasyonu kurarak; Umurspor kalesine 8 gol göndererek maçın 10 – 2 gibi farklı bir skorla bitmesini sağladı.

Maç sonunda açıklama yapan Gemlikspor Yönetimi, “İlk maçımızda sahadan bu skorla ayrılmaktan memnunuz bundan daha iyisini yapacağımıza kuşkumuz yok” diye konuştu.

(Son Güncelleme: 29 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir