Toplu Konutların Şartları Bayram Sonrasına Bırakıldı

  Toplu Konutların Şartları Bayram Sonrasına Bırakıldı

   Toplu Konutların Şartları Bayram Sonrasına Bırakıldı

Gemlik Belediye Meclisinin Ağustos ay’ı ikinci oturumu Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

Gemlik halkı tarafından merak edilen Cihatlı Mahallesinde yapılan toplu konutlarının takas ve satış şartlarının da görüşülmesi sonraki meclise bırakıldı.

Cihatlı Mahallesinde yapılan toplu konutlar ile alakalı meclis öncesinde siyasi parti grupları tarafından yapılan değerlendirmede, şartların kısa dönemde görüşülemeyeceği ön görülürken, kararın sonraki meclislerde alınması yönünde önerilerde bulunuldu.

Konu ile alakalı söz alan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol; ”Konu ile alakalı yönetmeliği baz aldık, 25 maddeden 19’u aynı şekilde Gemlik Belediyesi Yönetmeliğinde de yer aldı. Bununla birlikte 6 tane madde değiştirerek kendimize uygun hale getirdik” dedi.

Gemlik Belediye Meclisinde görüşülen diğer konuların da bir kısmı komisyonlara tekrar incelemek için geri çekildi. Bayram sonrasında yapılacak olağan üstü meclis oturumunda, Cihatlı konutlarının şartları belirlenecek. Bu oturumdan Gemlik Belediye Meclis üyeleri huzur hakkı almayacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir