Ömer Halisdemir Sağlık Merkezi açıldı

   Ömer Halisdemir Sağlık Merkezi açıldı

Gemlik Belediyesi tarafından Gemlik Bölge Parkı yanında yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir Sağlık Merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışa Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akar, Kurum müdürleri, STK ve dernek temsilcileri Ak Parti İlçe yönetimi ile vatandaşlar katıldı.

Halisdemir’in Babasından Mesaj

Program öncesinde 15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir’in gönderdiği mesaj okunurken, Halisdemir’in ameliyat olacağından dolayı açılışa katılamadığı, en yakın zamanda Gemlik’i ziyaret etmek istediği kaydedildi.

Programda ilk sözü alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”O hain darbe girişiminde, hainlere kurşun yağdıran ve darbeye karşı direnişin sembolü olan bir ismi, Gemlik’te de önemli bir hizmete vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu topraklar milyonlarca şehidin kanıyla sulandı. Malazgirt’ten bugüne topraklarımızın için önemli mücadele verdik. Son olarak geleceğimize kast eden girişimin sembolü olan Ömer Halisdemir’in ismi sadece sağlık merkezinde değil, bölge parkı ve bulvara da verildi.

Yakın zamanda devlet hastanesinin açılışını yaptık. Sağlık müdürümüze bu anlamda teşekkür ederiz. Tüm projelerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. Bu projelerin asıl mucidi odur. Hepsinin altyapısını o hazırlamıştır.

Bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu nedenle bizler de özenerek çalışıyoruz. Bayram sonrasında Farabi ve Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezleriyle Gemlik’te bu yıl 5 Aile Sağlığı Merkezi açmış olacağız” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın konuşmasının ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akar ve Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz’ın teşekkür konuşmalarına yer verildi. Konuşmalar sonrasında protokol tarafından kesilen kurdele ile açılış yapıldı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir