Engelli Rampalarına Dubalı Önlem

Engelli Rampalarına Dubalı Önlem

Engelli Rampalarına Dubalı Önlem

Kaldırımlardaki engelli geçişlerinin önüne duba koyarak araç park edilmesini önleyen Belediye Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatları ile ilçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdir ile karşılanıyor.

Engelli vatandaşların zorlanmadan yaşamaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Engelli vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Yürüttüğümüz projelerde onların da rahat edebilmeleri için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Gönül isterdi ki bu duba uygulamasını yapmak zorunda kalmasaydık. Maalesef bu konulara dikkat etmeyen vatandaşlarımız bu kuralı çok fazla ihmal ediyor. Biz de belediye olarak özellikle engelli vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, engelli rampalarının önlerine dubalar yerleştirerek bu noktalara araç parklarının önüne geçmiş oluyoruz. Gemlik Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın emrindeyiz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir